Όροι Διαγωνισμού

Κέρδισε ένα σακίδιο  Recon Italy 25L σε χρώμα μαύρο

 

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την επιχείρηση “DANAKAS ARMY SURPLUS”(www.armynavy.grεφεξής διοργανώτρια επιχείρηση με έδρα το Άργος, Αργολίδας 21200 (6o χλμ. Ε.Ο Άργους - Τρίπολης).


Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τη στιγμή της ανακοίνωσης του Παρασκευή 7/12/2018 μέχρι την Παρασκευή 14/12/2018 στις 11:00 πμ .


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας τους. Δικαίωμα αποκλεισμού υπάρχει σε οποιοδήποτε στάδιο του εκάστοτε διαγωνισμού για τους συμμετέχοντες που θα δηλώσουν ψευδή στοιχεία, ακόμα και αν έχει ανακηρυχθεί νικητής.


Ο χρήστης για να λάβει μέρος στον εκάστοτε διαγωνισμό θα πρέπει να έχει κάνει like τη σελίδα και σχόλιο στο post του διαγωνισμού του www.armynavy.gr στο facebook είτε να κάνει like τη σελίδα και tag έναν φίλο του στο post του διαγωνισμού του instagram .


Η επιλογή του νικητή θα γίνει τυχαία με το εργαλείο random picker. 


Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι ένα σακίδιο recon italy 25L.


Ο νικητής θα ενημερωθεί με σχόλιο κάτω από τα αντίστοιχα post του διαγωνισμού στην σελίδα του facebook και instagram 
του www.armynavy.gr καθώς και με προσωπικό μήνυμα στον αντίστοιχο λογαριασμό του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί σε διάστημα πέντε ημερών, τότε αυτόματα θα γίνει ξανά η κλήρωση. Η αποστολή του δώρου θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με τον νικητή.